Velkommen i mit univers

Jeg hedder Charlotte. Jeg er akupunktør og zoneterapeut og lever til daglig af min klinik på fyn. Udover de alm. akupunkturbehandlinger har jeg dygtiggjort mig i kosmetisk akupunktur og cupping. 

Jeg elsker de naturlige behandlinger og har en hjertelig passion for sundhed og det bæredygtige liv. Mine valg afspejler altid en krop og et liv i balance, med alt hvad det indebærer. Her på webshoppen finder du mine grønne valg til livsstil, sundhed, skønhed.

 

Et spirende ønske

Tilblivelsen af Green by Heart spirer fra et ønske om at føre en livsstil, som er sund, ansvarlig og så naturlig som mulig - for en glad og stærk krop i balance, og for en grønnere fremtid for vores klode. Lige som jeg aller bedst kan lide det.

 

På webshoppen har jeg udvalgt produkter, som er skånsomme til glæde for miljøet, samt rene, forsvarlige og fri af kemi - til glæde for hele familien. 

Med andre ord, simple produkter som gør det ligetil at gå den sunde vej. 

 

Produkter med en grøn livscyklus

Jeg undersøger nøje renheden af alle varer, som findes hos Green by Heart. Jeg vælger økologi, når det giver mening, og jeg forsøger altid at gennemtænke hele produktets livscyklus.

Du vil ofte opleve, at jeg sender i genbrugspapkasser og at fyldet imellem dine varer er bionedbrydeligt majsfyld, eller genbrugt pap. Her er aldrig unødig plastic - det er nemlig noget vi skal tænke over og spare væk når vi kan. 

 

Jeg håber, du vil føle dig hjemme i mit grønne univers.

 

Kærligst Charlotte